Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Kevään sukkasatoa

Vaikka blogipäivityksiä tulee harvakseltaan, eikä kortteja juurikaan synny, olen minä kevään aikana sentään jotain saanut aikaiseksi. Tässä otosta kevään sukkasadosta, nämä kaikki mallit toteutettu vähän paksummalla langalla eli Novitan 7-veikalla.

Ensimmäisinä Fredrika-sukat. Mielestäni tämä on todella kaunis sukkamalli. Mukavaa haastetta toi aivan uudenlaisen kantapäämallin kokeileminen (joka muuten istuu loistavasti). Näihin sukkiin todella selkeän ohjeen löydät Käsistä karanneen blogista täältä. Iso kiitos ihanasta ohjeesta!


Malli: Fredrika
Lanka: 7-veljestä
Puikot: 3,5
Kulutus: 107 g

No, sitten piti tietysti soveltaa TV-katselun lomassa toteuttavat sukat samalla idealla. Lankana edelleen 7-veikka ja kulutuskin samaa luokkaa kuin edellä.


Novitan lehdestä syksy 2008 löytyi tähän sukkaan ohje, tosin toteutin sen pienillä muutoksilla. Lankaa kului 120 g.


Ja vielä yhdet sukat, näihin ei ole mitään ohjetta, syntyivät vaan ihan itsekseen. Lankaa kului n. 100 g ja koko n. 37-38.Kiitos ihanat kun olette jaksaneet käydä kurkkimassa täällä!


2 kommenttia:

  1. Lämmin kiitos Fredrika-kehuista ja kommentoinnista blogissa! On aina yhtä palkitsevaa, kun joku neuloo ohjeistani ja vielä pitää lopputuloksestakin! Ja oma variointihan on tietysti ihan must :-D.

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!