Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kortti "aikuiselle" miehelle

Hyvää iltaa!
Vihdoin ja viimein sain tehtyä kortinkin. Tein toisenkin kortin samalla leimakuvalla, mutta siitä kenties myöhemmin.

Olemme menossa juhlimaan ystävän 50 v. päiviä pääsiäisenä ja tällaisen kortin viemme päivänsankarille. Leimakuva on Kraftin Kimmien Danny. Väritykset hyvin sekalaisella tyylillä käyttäen kaikkia mahdollisia värejä (tusseja, puuvärejä, akvarellikyniä, Distressin musteita jne.). Aika sotkemiseksihan tämä meni, ja pakko on myöntää että hankalaa oli. En ole ikinä edes kuvitellut väritteleväni mitään moottoripyöriä....huh huh. Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin äärettömän onnellinen että sain edes jonkinlaisen kortin kasaan.


Kortin sisällä on yllätys ja vähän lisää leimakuvaa, mutta ne jääköön salaisuudeksi, piilossa pysyy myös tuo kannessa olevan tagin teksti.

Jos se tästä taas lähtisi...

4 kommenttia:

 1. No wautsi =) Tosi cool kortti! Todella upea väritys ja ihana pilvitausta!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 2. Hienohan tuo on! Hyvin oot onnistunu mopedin värittelyssä ;) Voih, mua jäi nyt vaivaamaan, että mitä kortin sisältä löytyykään :D *utelias*

  VastaaPoista
 3. Sekatekniikka värityksessäsi on toiminut LOISTAVASTI! Kortti on huippumagee, kyllä kelpaa tällaisen 5-kymppiselle ojentaa.

  VastaaPoista
 4. Oletpas onnistunut värityksessä tosi hyvin:)) Itse kun tein tästä niin olipa sitten vaikeaa:(( Ehkä olis tuo sekaväritys toiminut paremmin. Tosi upean kortin olet tehnyt:))

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!