Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kesää odotellessa

Jostain "kumman syystä" minulla on jämälankoja vähän joka nurkassa. Ikuisuusprojekti on yrittää päästä niistä eroon. Olen havainnut erittäin hyväksi keinoksi mm. amigurumit, ja tietysti lankoja voi "upottaa" sukkiin ja lapasiin. Tällä kertaa Novitan 7-veljestä lankajämät päätyvät isoäidinneliöiksi. Tulisikohan näistä joskus sängynpeitto mökille?? (On toki mahdollista, että nämä jäävät tuonne vaatehuoneen perälle ikuisiksi ajoiksi ;D)  Aika iloisenvärisiä näistä näyttää tulevan. Ihan pelkästään jämälankoja en käytä, vaan neliöissä toistuu aina tuo valkoinen ja vihreä rauhoittamassa kokonaisuutta. Ja sitten vaan muutama sata neliötä lisää...


Näitä tehdessä voi todella rentoutua, laittaa aivot narikkaan ja keskittyä vaikka TV:n katseluun. Aikaisemmasta viisastuneena päättelen joka värin HETI, mutta  toisaalta, kun  virkkaan osan noista langanpäistä neliön "sisään", pääteltävää ei ole ihan hirmusti.

Nämä ovat sopivan kevyttä puuhaa tällaiselle flunssapotilaallekin. Selvisin syksyn ja talven ilman flunssaa, vaan nyt se sitten päätti iskeä senkin edestä. Tämä viikko onkin ollut yhtä niiskutusta, köhimistä ja kamalan kipeää kurkkua.

Seuraavaksi pitäisi tehdä surukortteja... minulle ne ovat vaan niin hirvittävän vaikeita.

3 kommenttia:

 1. No sekin vielä, se flunssa. Kauniita neliöitä olet tehnyt, kyllä siitä peitto tulee, kun jo keksit tuon päättelynkin ;))
  Surukortit ovat todella vaikeita tehdä, minultakin toivottiin muutamaa. Saa nähdä osaanko.

  VastaaPoista
 2. Upeat neliöt ja varmasti upea peitto siitä tulee =)
  Juu, ne surukortit ovat todella vaikeita tehdä, mutta kyllä sinä taas taiot jotain herkkä ja ihana ;)
  Jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit näissä :) Itselläni samainen projekti meneillään, mutta aika alkutekijöissä. Ja jos ei jaksa tehdä sängynpeittoa, niin näistä tulee kivoja tyynyjä.

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!