Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

tiistai 8. toukokuuta 2012

Valokuvia ja muuta höpinää

Tervehdys, ja hyvää toukokuun alkua. Täällä ollaan taas.  En ole saanut edelleenkään aikaiseksi mitään sellaista, mitä voisin laittaa tänne näytille. Muutamia kortteja on kyllä syntynyt, mutta ne pidän vielä piilossa. Lähinnä olen keskittynyt neuletöihin (sukkia kyllä syntyy urakalla). Muutoinkin ajatukset ovat nyt vähän muualla, mutta toivottavasti kesään mennessä saan yhden huolen pois mielestäni.

Asiasta toiseen. Sain äskettäin aivan upeita kukkia.  Rakastan sisustamista mutta tosi vähän tulee julkaistua kuvia omasta kodista. Tässä ihan pieni vilkaisu keittiööni.
Suuresti inhoamani kattovalo edelleen paikoillaan. Yritän kovasti etsiä "juuri sitä oikeaa" valoa, mutta vielä sellaista ihmettä ei ole tullut vastaan. Seuraavaksi alan varmaan etsiä vanhaa kärrynpyörää tms., josko siitä saisi jotain kivaa aikaiseksi. Tällaisia kuvia ei pitäisi julkaista.... kuten huomaatte yksi seinän reunalistoista on irti...ehkäpä saan näin inspiraation sen kiinnittämiseen.... :D:D
Puutarhatyöt suorastaan huutavat pihalla, ja sinne pitäisi suunnata seuraavaksi. Tähän mennessä olen vain käynyt hieman kuvailemassa kaaosta. Pihlajan alla talvioiden seassa kukkii tällainen sininen "meri".Äärettömän surullisessa kunnossa olevan suihkulähteen reunamille on unohtunut tämä kenkä. Hiirulaiset selvästi odottavat kenkään jonkinlaista täytettä.


Vietän lomaviikkoa ja torstaina olemme mieheni kanssa lähdössä (ihan kahdestaan!!) Tallinnaan. Majoitumme vanhaan kaupunkiin, sellaiseen vanhaan tunnelmalliseen hotelliin. Odotan matkaa todella kovasti. Kuka tietää, ehkä polku tulee johtamaan myös Karnaluksiin.....

Oikein mukavaa keväistä päivää Sinulle!

3 kommenttia:

 1. Voi,minä rakastan hortensioita!!Niin kauniita.
  Tosi symppis tuo kenkärehju hiirulaisineen.Kaipais varmaan vaikka orvokkeja sisälleen..Pihalla riittää täälläkin hommia näin keväisin.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa ja turvallista matkaa teille, nauttikaa ja pitäkää hauskaa. Olipa kiva huomata postaus ;)

  VastaaPoista
 3. Pitkään etin sitä irtonaista seinälistaa.. ;D Noi listat tahtoo aina jäädä roikkumaan, meilläkin uupuu joitain lattialistoja ;)
  Mulla olis sulle tunnustus blogissani!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!