Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Paraphernalia sukat koukuttaa

Tervehdys ystävät pitkästä pitkästä aikaa.
Illat olen viettänyt neuloen lahjasukkia ja kaikki muu vapaa-aika kuluukin puutarhahommissa. Meillä vietetään heinäkuun lopulla rippijuhlia, ja piha kaipaa vähän isompaa kohennusta. Tästäkin urakasta saattaa kuvia ilmestyä myöhemmin.

Ja ei huolta, en ole jättämässä kortteilua. Korttejakin julkaisen kunhan ehdin.

Yhdet mielestäni maailman kauneimmista sukista ovat Paraphernalia sukat, linkin ohjeeseen löydät täältä . Taas täytyy nöyränä kiittää upeasta ohjeesta Tainaa Käsillään blogista.
Överiksihän tämä sukkakokeilu meni, eli tein peräkkäin viidet sukat ;) Lahjoiksi lähtevät kaikki. Väreiksi valikoitui tämä alla oleva luumu, punaiset, vaaleanharmaat, ruskeat ja vielä petroolin siniset (tai jotain sinne päin??). Näitä tulee kyllä varmasti jatkossa lisää, pakkohan minun on itsekin tällaiset saada...


Lanka: Fabel
Puikot: 2,5
Kulutus: 38-40 kokoisiin sukkiin 64 gja yllätys yllätys, kuvassa näkyy KISSANKARVOJA, niitä on aivan kaikkialla!!! Meillä on kissoilla karvanlähtö pahimmillaan ja kun nuo kaverit ovat vielä varsin "villaisia" niin tätä riemua riittää.....

Ja sitten päivän muut höpinät. Alkuviikosta vierailin keskussairalaassa ja torstaina postista tupsahti jo kutsu leikkaukseen jokusen viikon päähän, ja tämä vetää vähän mietteliääksi. Näemmä tästä kesästä on tulossa vähintäänkin "mielenkiintoinen", kun perheen toinenkin osapuoli joutuu leikkaukseen viikon päästä, mutta eiköhän tästäkin selvitä jonkinlaisella hurtilla huumorilla.

Pitäkää itsestänne huolta ja oikein hyvää víikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis sukkamalli, riittäisipä oma kärsivällisyyteni tuollaisten neulomiseen :)

    VastaaPoista
  2. Vietävä kun olet taitava noitten neulomustenkin kanssa. Upeat sukat. Tsemppiä tulevaan.

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!