Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

maanantai 28. toukokuuta 2012

Onnittelukortti juhlapäivään

Tänään halusin tehdä jotain vaaleanpunaista ja herkkää, sellaista mikä sopisi juhlaan kuin juhlaan. Mielessäni oli toki eräs nuori nainen joka on upeasti suorittanut kolmoistutkinnon, mutta vielä en ole päättänyt onko tämä juuri hänen korttinsa. Mielestäni on aika haasteellista tehdä onnittelukorttia juuri näille kaksois- tai kolmoistutkinnon suorittaneille. Miten te olette ratkaisseet nämä haasteet??

Tähän korttiin ei tullut leimakuvaa, vaikka sellaista aluksi suunnittelinkin. Luotan tällä kertaa kukkiin, puolihelmiin, perhosiin ja kauniisiin papereihin.Perhoset kaipaisivat ehkä "sitä jotain", hmm, täytyy miettiä.  Mutta nyt suunnittelemaan lisää kortteja!

6 kommenttia:

 1. Tosi ihana kortti =)Olen ihaillut tuota perhosstanssi pitkään, se on vaan niin upea!!!!! Tykkään pehmeistä pastellisävyistä, ja nuo puolihelmet kruunaavat kaiken =))

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis! Itse koen helpoimmaksi käytää juuri tekstejä ja koristuksia, en niinkään leimoja tällaisissa korteissa.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana. Herkkyyttä sopivassa määrin ;)

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja tunnelmallinen kortti! Itsekin aina mietin, että kuinkahan tuon perhosstanssin pakkauksen kuvaan on niihin perhosiin saatu niin kauniit pastellivärit, jokaiseen perhosen oma värinsä - onkohan paketin kuva vain muokattu tietokoneella???

  VastaaPoista
 5. Kiitokset!
  Ina, kyllä noihin perhosiin saa todella kauniit värit kun leikkii aikansa musteilla. Olen testannut, mutta korttiin saakka eivät "väriperhoset" ole vielä pääseet.

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!