Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Mysteeri

Siis tämä pussi. Tiedättehän sanonnan että kaikki on hyviä jossain asiassa. No, minä olen oikeasti hyvä palapelien kasaamisessa. Valitettavasti tuosta taidosta ei ole yhtikäs mitään hyötyä, mutta onhan se kiva tietää että osaa edes jotain ;D. Joskus aikoinaan kun odotin esikoistani kasailin aivan valtavan määrän palapelejä (olin siis  liikkumiskiellossa....). Vuosiin en ole tuota harrastanut, mutta eilen silmiini osui kirppiksellä tällainen salaperäinen pussukka. Oli ihan tarttua haasteeseen ja maksaa euron verran tuosta mysteeristä.


Mielenkiinnolla odotan, että mikä tuosta syntyy - vai syntyykö siitä mitään. Arvelen että kyseessä lienee 1000 tai 1500 palan esim. Van Haasteren huumoripalapelien tyyppisestä jutusta, mutta saa nähdä. Laitan kuvaa jos saan tuon joskus kasaan.

Nyt mukavaa illan jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään kanssa palapelien kasaamisesta, etenkin tyttäreni kanssa se on mukavaa, saa kasaamisen ohessa keskusteltua syvällisiäkin tyttöjen juttuja :)
  Toivottavasti löytämässäsi pussissa on kaikki palat tallella, vaikkei menetys rahallisesti suuri olisikaan,...mutta se vaiva, tunti, päivä, viikko, jos turhaan ahertaisi :)

  VastaaPoista
 2. No onhan siinä haastetta :)

  Minäkin tykkään koota palapelejä. Nyt minulla on piitkästä aikaa menossa 2000 palan palapeli. Sen vuoksi ei ole ehtinyt korttejakaan tekemään viime aikoina ;)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti on kaikki palat tallessa! Hauskaa ajankulua:)

  VastaaPoista
 4. Onnea kasaukseen. Odotan innolla mitä siitä syntyy ja löytyykö kaikki palat niinkuin Niinukin tuossa kommentoi 8)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!