Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Tennarisukat

Ihan ensimmäiseksi oikein paljon onnea kaikille valmistuville, ylioppilaille ja koulunsa päättäneille. Ja leppoisaa kesälomaa kesälaitumille suuntaaville aikuisille ja koululaisille!

Ulkona on kylmää ja sateista joten näytille vaihteeksi taas sukat. Näihin tennarisukkiin löytyi ohje ihanuuksien ihmemaasta eli  Käsillään blogista . Lopputuloksesta tuli kovin mieluinen ja nämä sukat tulivatkin heti käyttöön ja tällä kertaa ihan omiin jalkoihini.
Valitettavasti kuvaus ei  onnistunut lainkaan. Ensimmäisessä kuvassa näkyy tuo malli paremmin, mutta toisen kuvan värimaailma osuu lähemmäs oikeaa.

 Lanka: Austermann Step Classic
Puikot: 2,5
Kulutus: 38-39 sukkiin vain 40 gUskotaan, että kyllä se kesä sieltä vielä palaa, vaikka nyt ilma näyttääkin kurjalta. Sitä  odotellessa on puikoilla jo toiset tennarisukat, mutta vähän eri pintakuviolla. On tuossa työpöydällä muutama korttikin kasaamista vaille valmiina. 

Sitten toiseen asiaan. Haluan KIITTÄÄ kaikkia ihania blogikamuja jotka olette antaneet minulle tunnustuksia. Kuten varmaan olette jo huomanneet olen äärettömän surkea jatkamaan niitä. Tämä sama "vika" minussa on ollut aina, ja olenkin lapsesta saakka ollut lukuisten kiertokirjeiden päätöspiste ;).  Anteeksi! Arvostan kyllä tunnustuksia kovasti. Tavoitteena on saada jossain vaiheessa aikaan postaus jossa palaan näihin.

Iloa päivääsi sateesta huolimatta!

1 kommentti:

  1. Ihanat sukat. Niitä kyllä on viimepäivinä tarvinnut.

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!