Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Rippikortti ja korttikokeilu

Aurinkoista perjantaita kaikille,
Ihan sen suurempia sairauskertomuksia olin alkuviikosta leikkauksessa ja näpertelyt ovat olleet luonnollisesti tauolla. Yksi lähestulkoon valmis kortti oli eilen kuitenkin pakko viimeistellä koska juhlat ovat jo viikonloppuna.

Olen monissa blogeissa ihastellut rippikortteja joissa on käytetty Spellbindersin stanssia ja tehty näin kirja. Itselläni ei tuota kyseistä stanssia ole, mutta koska idea oli niin mukava, toteutin sen nyt eri stanssilla. Käy näinkin ihan mukavasti?!?! Kuvaa tarkastellessa huomasin, että tuo konfirmaatiopäivänä -teksti on ihan vinossa, mutta asia on nyt korjattu (uskotteko?? ;))Ja sitten se korttikokeilu, tämä siis jo kauan pöydällä lojunut tekele, enkä vieläkään tiedä tuleeko tästä koskaan valmista. Idea on napattu netistä, valitettavasti en vaan enää muista sivuja (lisäilen linkin kun löydän). Ajatuksena oli kortti pojalle, ja kun tuota rippikoulun käymistä on ainakin joskus pidetty ensimmäisenä aikuisuuden merkkinä, niin sitä puku. Tämä versio on keskeneräinen ja tuo tekstikin ihan koneella lisätty. Taskussa on tagi, mihin voi laittaa tekstiä.
Mutta onko tällainen kortti liian tylsä/yksinkertainen???
Ja nyt palaan "pakolliseen lepoon" todennäköisesti auringonpaisteeseen pihalle. Mitään painavaa ei saa nostaa joten pihatyötkin ovat nyt tauolla. On se kamalaa kun pitää vaan ottaa rennosti auringon porottaessa täydeltä taivaalta ;D;D

Iloista viikonloppua toivottelee

Kati

5 kommenttia:

 1. Siis todella upeita kortteja molemmat!!! Tuo pukukortti on mainio eikä missään nimessä tylsä!!!!! Joudun varmasti lainaamaan tuon idean kun tykkään siitä niin paljon =D

  VastaaPoista
 2. Kauniit rippikortit,mielestäni tuo pukukortti on oikein tyylikäs eikä kaipaa mitään lisää :)

  VastaaPoista
 3. Nämä kortit ovat todella kauniita.

  VastaaPoista
 4. Määkin ihastuin puku-korttiin, linkittelen sitten sun korttiin jos samantapaista innostun testaamaan :)Ei tylsä siis ollenkaan, tyylikäs! Ja kivasti ylemmässäkin kortissa olet onnistunut yksityiskohtia lisäämään, ne on aina niin vaikeita poikien korteissa!

  VastaaPoista
 5. upeat kortit!! erityisesti tuo pojalle kortti on superupea, eitod oo tylsä!!!! =)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!