Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Ilta jolloin inspiraatio iski

Lomalainen tervehtii. Lomastani huolimatta askartelut ovat jääneet todella vähiin, oikeastaan viimeiset pari tuntia olen häärinyt askartelupöydän ääressä ja siinä kaikki. Inspiroiduin aivan suunnattomasti Elämää Siperiassa blogin Tanjan joulupostilaatikko ideasta, (kurkkaa täältä  mitä ihanuuksia Tanja on loihtinut) ja pakko oli itsekin päästä kokeilemaan jotain vastaavaa. Kiitos Tanjalle upeasta ideasta!!

Nämä minun joulupostilootani ovat ihan omasta päästä temmattuna, yksinkertaisia malleja, eivätkä ollenkaan niin hienoja kuin Tanjan, mutta pidän niistä kuitenkin. Ja näitä tekee varsin nopeasti + ovat TOOSI tukevaa mallia. Kaikki taustat ja laatikko on tehty ekokartongista. Lisäksi tuon pitemmän osan taustalle teippailin ohuesta pahvilaatikosta samankokoisen kappaleen ja lopputuloksesta tuli siis oikein tukeva.


 Kokoa näillä laatikoilla on 15x25 cm. Ja tuo rasian osuus n. 12,5x12,5cm + syvyys 5 cm.


 Tässä laatikko seinällä. Mietinnässä on laitanko jostain narusta roikkumaan, mutta nyt vaan noin...


Ja tässä toinen joulukorttilaatikko. Iloiset tontut laatikossa ovat "ihan omaa tuontantoa".


Sivukuvaa

Ja seinällä.

Koska näistä laatikoista ainakin toinen lähtee lahjaksi niin osallistun myös P*askarteluhaasteeseen #163 jossa aiheena tällä kertaa Lahja.

Lomaviikko on mennyt aivan liian nopeasti, mutta jotain valmistakin on tullut esim. olohuoneen saimme maalatuksi ja muuta pientä. Aamulla lähdemme "järjen äänen" kanssa tutkailemaan Porvoon maisemia. Saa nähdä hiljeneekö "järjen ääni" kokonaan kun pääsen shoppailemaan Porvoon vanhan kaupungin putiikkeihin ;), siellä näkyi jokin liike mainostavan miesten parkkia.... ja pongasin jo ihanan lankakaupan... 
Hyvää loppuviikkoa Sinulle!

5 kommenttia:

  1. Ihana ja käytännöllinen lahja :)

    VastaaPoista
  2. Heippa! Tulin vastavierailulle :) Todella ihana blogi sinulla täällä.... miten ihmeessä en ole ennemmin tänne löytänyt??? :D
    Liityin heti lukijakaartiisi...
    Tosi hieno toi sun postilootasikin :D Taidanpa itekin kokeilla tuollaista - jahka tässä nyt rauhoittuu nää joulupuoti-askareet. Olis kiva antaa lahjaksi tommoinen.... Hyvää vkonloppua Sinullekin!

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!