Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

torstai 8. marraskuuta 2012

Pussikissa ja jotain muuta

Tervehdys, täällä ollaan! Nettiyhteys tökkii edelleen joten tämä postailu on yhtä tuskaa. Pakko kuitenkin jotenkin rikkoa tämä hiljaiselo ja laittaa edes jotain näytille.

Olette varmaan kaikki kuuleet pussikaljasta?!?! Tänään näytille jotain aivan uutta eli PUSSIKISSA. Sen verran Kalle-kissa on tullut allekirjoittaneeseen, että on valinnut Sinellin kassin. Siis talo "sinulle joka teet itse" ;D;D. Ja sorry, näitä ei löydy Sinellistä, vaikka siellä kaikkea ihanaa onkin tarjolla.Ninni lady katselee uudesta nojatuolista tyynesti kaverin. Jotenkin hauska asetelma. Jätkä hengailee paperipussissa ja neidolle kelpaa vain upouusi nojatuoli.  Ajatella että kohta on jo vuosi siitä kun nämä ihanat karvapallerot valtasivat meidän huushollin. Ihania ovat!Sitten jotain kortintapaista. Tässä taas yksi Artin kortti joka on jo löytänyt uuden kodin. Toivomus oli että kortissa olisi huumoria ja täydellistä olisi ollut jos olisin saanut jonkun kuormurinkin mukaan. No kuormuria minulta ei valitettavasti löytynyt enkä etsinnöistä huolimatta sellaista löytänyt, mutta rekkarikilpi sentään....Samalla tein muutaman muunkin Artin kortin varastoon. Tässä vanha idea, mutta toteutus vain tällaisena vaalean/haaleana versiona. Myöhemmin sitten näitä lisää.Meillä täyttää "järjen ääni" jota myös aviomiehekseni joskus kutsun perjantaina pyöreitä. Varsinaiset juhlat ovat vasta kesällä, mutta jotain kivaa täytynee keksiä huomiseksi. Ja ens viikko meillä molemmilla lomaa!! WAUU!!

Voikaahan oikein hyvin. Palaan linjoille sitten kun netti suostuu taas toimimaan.

3 kommenttia:

 1. Oi mitkä ihanat kisulit, kiva että molemmilla oma paikka:)
  Tosi hauskat kortit kanssa nuo Artit ja oikein mukavaa huomista päivää...samoin ihania lomapäiviä, ensi viikollahan sääkin taas lämmittää :-D

  VastaaPoista
 2. Kyllä on emäntä kissansa opettanut, vai olikos se toisinpäin Ihanaa synttäriä järjen äänelle ja teille molemmille mukavaa lomaa.

  VastaaPoista
 3. Iiiihkut kissat sinulla =))
  Ja molemmat kortit aivan ihanat =D
  Hyvää lomaa teille!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!