Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

tiistai 27. marraskuuta 2012

Lauran korttihaaste -Simppeliä Joulua

Tämä Lauran haaste -Simppeliä Joulua,  kävi kuin nenä päähän. Pääsin hyvällä tekosyyllä keskittymään todella yksinkertaisiin kortteihin. Tällaiseen korttiaskarteluun voi hyvin ottaa lapsetkin mukaan. Räpsyttelin Fiskarsin neliöleikkurilla silppulaatikosta papereita. Liimailin pohjaan, lisäilin yksinkertaiset koristukset ja siinä kaikki.
Mikä parasta, näin silppulaatikko saa kyytiä. Näitä täytynee tehdä vielä lisää. Eihän nämä mitään "upeita luomuksia" ole, mutta käsin tehtyjä kortteja kuitenkin ;D. No joo, en minä silti leimakuvien värittelystä luovu, tämä on nyt vain tällaista korttitehtailua.

Kiitos kun kurkkasit !

7 kommenttia:

 1. Minusta nämä on tosi hienoja! Tykkään simppeleistä(kin) korteista ja kyllä kauniita papereita on kiva katsella pääosassa. Blogissani on arvonta, jos haluat osallistua! :)

  VastaaPoista
 2. Älä nyt vähättele, nämä on tosi kauniita :) Ja tosiaan, oiva tapa päästä silpuista eroon, kiitos vinkeistä!

  VastaaPoista
 3. Oikeasti kivoja ja kauniita kortteja olet tehnyt, tykkään! Joulukortteja tulee lähetettyä sen verran monta, että yksinkertaisuus on yleensä paikallaan, varsinkin kun minä en ainakaan - vakaista aikeistani huolimatta - ole vielä koskaan onnistunut aloittamaan urakkaa oikein todella ajoissa. :D

  VastaaPoista
 4. No ni, näähän ovatkin tosi kivoja ja pääsee silpuista ainakin vähemmäksi. Pakko kokeilla:))

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä nämä on upeita luomuksia! :)

  VastaaPoista
 6. Oikein kauniita ovat! Ja hyvä tapa hyödyntää ne paperisilputkin

  VastaaPoista
 7. Liityn edellisten kuoroon, nämähän on todella kauniita! Ihanaa, että taas "saa" tehdä näitäkin kortteja, joissa ei ole kasattuna saavillista tilpehööriä mukaan. Näitähän voi lähettää postissakin, ilman että tarvitsee pahvilaatikkoon pakata. :D

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!