Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

perjantai 22. helmikuuta 2013

Ei vaan luonnistu


Tässä kortissa on iso ongelma. Tämä kaipaisi ehdottomasti jotain lisuketta, mutta mikään ei tunnu käyvän. Sovittelin nappeja, kukkia, narua ja nauhoja + kaikenlaisia muita virityksiä ja mikään ei miellyttänyt silmää... Auttakkee! Olisko joku napakka teksti hyvä???   Lisäksi olen todella kiitollinen jos joku tunnistaa tuon leimasinvalmistajan. Itselläni ei ole tuosta mitään tietoa.

Kuvan värittelin Distressin musteilla ja tietokoneen näyttö on saanut Glossya pintaansa.Sitten ilmoitusasiaa. Olen nyt vihdoin saanut auki toisen blogini eli Suloista sekametelisoppaa on nyt avattu! Sisältöä siellä ei tietenkään vielä ole paljoa, mutta yritän olla ahkera!  Blogiin on tarkoitus kasailla käsitöitä, tuunauksia ja muuta nimensä mukaista sekametelisoppaa... Tämä blogi jatkaa kuten ennekin, ehkä vaan hiukan enemmän profiloituneena (kuulostaapa hienolta).

Hyvää viikonlopun alkua!!

1 kommentti:

  1. Minusta tämä on tosi kiva eikä kaipaa yhtään mitään, tykkään yksinkertaisista korteista! Jos jotain tähän olisin itse lisännyt, niin ehkä johonkin kulmaan/kahteen kulmaan pari pientä puolihelmeä/blingiä tai pari minipientä nappia. Ihana väritys, hieno kortti. Onnea uudelle blogille!

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!