Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

lauantai 23. helmikuuta 2013

Silppusirkusta


Innostuin keräämään silppulaatikosta palasia ja teippailin ne vähän paksumpaan paperiin kiinni. Näitä valmiita pohjia olisi tarkoitus tehdä lisää, materiaalipulaahan minulle ei tule, on noita silppuja sen verran. Samalla stanssailin silppulaatikon papereista erilaisia muotoja.


Viime viikolla sorruin taas ostamaan kuviopapereita, kun "halvalla sai", samoin posti toi muutaman välttämättömän leiman (siis ihan pakollisia, uskottehan?!??!).  Mutta nyt jatkossa keskityn kuluttamaan olemassa olevia papereita ja silppuja. Materiaaleja on aivan liikaa suhteessa käytössä olevaan tilaan ja nyt siihen tulee loppu!! 

Julkisesti ilmoitan olevani myös ostolakossa, eli EN osta papereita tai leimoja ennen kesää!!

Kuinka moni muu teistä on tehtyt vastaavan päätöksen ja miten hyvin päätös on pitänyt??


2 kommenttia:

 1. Hyvin olet silpuista löytänyt sopivat paperit. Hieno kortti. Vai ostokiellossa. Onkohan paljonkin silppuja. Löytyis täältäkin. Pitää alkaa kuluttaan. Olenkin jo skräppisivuihin niitä tuhlaillut. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Mitä tuo "ennen kesää" tarkalleen ottaen tarkoittaa?
  Voisin nimittäin harkita tukilakkoa :D
  Olen viimeaikoina myös käyttänyt silppulaatikkoa ahkerasti. Olen tehnyt kymmenkunta puolivalmista pohjaa silpuista. Niistä on kiva sitten valita kun alkaa tekemään korttia.
  Mulla näkyy olevan sama paperikko, mistä olet osan noista silpuista tähän korttiisi kerännyt. Taisi tulla joskus jonkun lehden välissä.

  Ollaan samoilla linjoilla monessa suhteessa ;)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!