Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Virkattua ja sytomyssyasiaa


JUJU-kerhossa oli äskettäin kuukaudenkirjana Patalappuja á la Carte. Sen verran houkuttavalta kirja vaikutti ,että olihan se tilattava. Kirja kotiutui loppuviikosta ja pakko oli heti kokeilla tätä mukavaa pannulappumallia.

Nämä pannulaput ovat suoraan virkkauksen jäljiltä ja ne pitäisi vielä höyrytellä mittoihinsa, mutta en nyt malttanut... joten menkööt näytille näin "epämuodostuneina".Värit eivät näissä kuvissa näytä taas ollenkaan oikeilta.

 Ohjeessa tuohon pannulappuun tehdään sellainen "nyppyreunus", ja tein silläkin mallilla muutaman, mutta osaan päädyin ihan tuollaiseen yksinkertaiseen suoraan reunamalliin. Jotenkin pidän itse siitä enemmän.


Näissä kaikissa olen käyttänyt lankana Novitan 7-veljeksen jämiä. Lankaa kului n. 50 g /pannulappu.

Sytomyssyprojektikin etenee. Myssyjä on nyt valmiina kahdeksan ja vielä lisää olisi tarkoitus neuloa. Päijät-Hämeen keskussairaalan sytomyssykeräys kestää 15.4. saakka joten aikaa on vielä runsaasti. En tiedä onko Heinolassa vielä nimettyä keräyspaikkaa, mutta jos haluat osallistua keräykseen, etkä tiedä miten saat myssyt perille, niin minuun voi vaikka ottaa yhteyttä, sähköpostiosoite löytyy tuolta sivusta.


2 kommenttia:

  1. Minä myös tilasin tuon kirjan, lähinnä oli tarkoitus lähettää se suvun nuorille naisille, mutta jospa sitten vähän myöhemmin.... ;)
    Mukava keino langanloppujen kuluttamiseen. Tuo malli on kaunis.

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!