Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Väreistä voimaa


Vuosi 2013 on vasta alussa, ja silti tähän vuoteen mahtuu liian paljon surullisia uutisia. Tällaisten ikävien asioiden vastapainoksi on suoranainen pakko saada tehdä värikkäitä tuotoksia. Tässä niistä muutama.
Kortissa paljon käyttämäni Artin lady puettuna leimakuvana. Sekalaisia silppupapereita taustalla ja silpuista väännetty myös kukkia.Kortit ovat koristeltuja myös sisäpuolelta, mutta jäivät kuvaamatta.Pikku hiljaa olen tullut myös siihen päätökseen, että käsityöt yms. tuunailut/kotoilut siirtyvät toiseen blogiin (mitä siis olen parhaillaan työstämässä) ja tämä blogi jää paperiaskarteluille.
Olen viime aikoina tehnyt todella paljon käsitöitä ja vähän muitakin tuunailuja, ja tässä vaiheessa on varmasti lukijoillekin mukavampaa kun teen tämän jaon .... tai ainakin toivon niin. Se miten kahden blogin pitäminen sitten minulta sujuu onkin ihan toinen juttu. Ainakin alustavasti onnistuin toiseen blogiin lisäämään sellaisen taustan mitä en saa millään pois - hyvältä näyttää :D:D

Halit kaikille      
                      Kati

5 kommenttia:

 1. Jostain sitä voimaa tarvitsee saada, väreistä auringosta, keväästä,(elämän jatkumisesta kuitenkin) Pitkä harmaa talvi on vienyt voimat,Korteistasi sitä virtaa silmien kautta joka soluun.

  VastaaPoista
 2. Ikävää jos on paljon surua... Mutta voimaa olet ammentanut näkojään. Ihana ladyt. Ja tuolla alempana on aivan mahtava tuo Artin pyöräily kortti:onnea uudelle vuosikymmenelle! Wau! Tykkään, upea kokonaisuus. Haleja sinne.

  VastaaPoista
 3. Jep, nämä kortit iskevät minuun :) Ihania, päivän piristäjiä, etenkin tuo ylempi kortti ihastuttaa värien kylläisyydellä!
  Voimia jaksamiseen!

  VastaaPoista
 4. Tykkään valtavasti tuosta ylemmästä.
  Tuohon leimaan sopii loistavasti tuo "pukeminen".

  VastaaPoista
 5. Ihanan värikkäitä ja energisiä kortteja! Tää leidi on kyllä loistava!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!