Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kutsukorttien suunnittelua


Meillä on kesällä tulossa vähän isommat juhlat kun vietämme mieheni kanssa "tasakymppejä". Mies täytti tasakymppinsä jo marraskuussa, mutta päätimme yhdistää juhlimisen kesään. Nyt yritän miettiä sopivia kutsukortteja. Mitään virallisen oloisia kutsuja emme halua, koska juhlatkin tulevat olemaan varsin rennot.

Kutsukortin pitäisi olla suht  yksinkertainen, koska niitä täytyy tehdä aika monta ja huumoria täytyy löytyä.
Näillä perusteilla syntyi tämä ensimmäinen korttikokeilu.


Kuva on taas ihan luvattoman huono, mutta idea selvinnee. 

Artin parihan se tässäkin kortissa komeilee. Väritykset pikaisesti sekatekniikalla. Leimakuvan nostin 3D-tarroilla, mutta lopullisiin kutsuihin tuskin alan noita tarroja värkkäilemään. Tuo leimakuvataustan maskaus on myös sellainen mikä jäänee lopullisista kutsuista pois. Kortisteita en todennäköisesti laita ollenkaan vaan pyrin pitämään mahdollisimman yksinkertaisen linjan.

Tässä vaiheessa on mietinnässä leimaanko kortin kanteen vielä kutsu tekstin, mutta saa nyt nähdä miksi tämä muotoutuu.  Varsinaista tekstiä tuonne kortin sisälle en ole vielä miettinyt ollenkaan, täytyy etsiä jotain ideoita ja muokata sitten meille sopiva versio (vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan).

En usko että kukaan joka meidän perheen tuntee järkyttyisi tällaisesta kutsukortista, mielelläni ottaisin kuitenkin kommetteja vastaan: Mitä Sinä ajattelisit jos tällainen kutsu tupsahtaisi postilaatikkoon??

2 kommenttia:

  1. kysymykseesi... olisin todella innostunut kutsusta :)
    Kortti jo itsessään lupaa hauskaa ja rentoa menoa, joka tietty sopii just meikäläiselle.

    VastaaPoista
  2. Tuollaisesta kutsusta tulisin kovasti hyvälle tuulelle ja odottaisin innolla juhlia. Aivan ihana kutsukortti, iloinen ja värikäs!

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!