Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Tämä kortti saa minut hyvälle tuulelle


Synttäreitä on lähipiirissä nyt useampia. Tämä iloinen The Greeting Farmin neitonen lähtee onnittelemaan yhtä päivänsankaria.
Piparikuvioit leikkelin jämäpapereista. Nuo puukukkaset ostin Tiimarista (pussissa 24 kpl ja hinta vain 0,90 senttiä!!) Kirjaimet tein yksinkertaisesti leikkaamalla silppukartongista palasia joihin kirjoitin valkoisella geelikynällä, ihmettelen etten ole aiemmin tuota älynnyt!!

Kokoinaisuudesta pidän tällä kertaa todella paljon itsekin, juuri sopiva nuorelle neitoselle.En tiedä vaikuttaako tämä pitkään jatkunut flunssa jo kokonaisvaltaisesti, mutta ranne kipeytyi yllättäen, ja samalla katosi puristusvoima.  Nyt käsi pakkolevossa muutaman päivän niin eiköhän se siitä. Ihan kokonaan mitään tekemättä en osaa olla, eli kortteja yritän varovaisesti väsäillä, koska intoa riittää, mutta tehotuotanto on nyt seis.

Täytynee etsiä joku mukava kirja ja keskittyä siihen.

Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanan pirtsakka kortti =))
  Toivottavasti käsi paranee pian!
  Hyvää viikonloppua sinulle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara, ihanaa "nähdä" sinua :D. Oikein hyvää viikonloppua.

   Poista
 2. Kerrassaan IHASTUTTAVA! Todellinen hyvän mielen kortti upeissa väreissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tää on tällainen "hattarakortti", mutta elämässä täytyy aina olla vähän hattaraakin

   Poista
 3. On tosiaan aivan ihana piristyskikakatus koko kortti ja tosi mukavia ideoita pullollaan! Pitäisiköhän sittenkin investoida toi leikkuri, olen sitä jo muutaman kerran kädessä pitänyt kaupassa ja toistaiseksi se on kauppaan jäänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä toi leikkuri on ihan kätevä etenkin jämäpapereiden kanssa. Silla sää myös kaikenlaisia kukkia tehtyä helposti. Mun pitäis satsata vastaavaan ympyryleikkuriin, mutta nyt ostolakko pitää toistaiseksi!

   Poista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!