Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Vielä jatkuuYksi leiska vielä näytille. Loppukesän tunnelmaa vuodelta 2006.

Kuten huomaatte tee leiskoja vanhoista kuvista, tämä johtunee siitä, ettei  nykyään tule teetettyä paperikuvia. Kaikki kuvat tuppaavat jäämään koneelle/tikuille. Tässä asiassa pitäisi ehdottomasti ryhdistäytyä.


Tulevaisuuden tavoitteena on myös opetella erilaisten tehosteaineiden ja maskien käyttöä noissa leiskoissa, mutta koska olen ostolakossa niin tehosteaineiden määrä on hieman rajallista juuri nyt. Sinänsä on kiva kun näihin leiskoihin saa uppoamaan kaikenlaisia jämäpapereita ja epämääräisiä koristeita. Leiskojen teko on vaan vielä todella hidasta. Jos käytän valmista mallipohjaa, alkaa jossain vaiheessa "ahdistaa" kun tuntuu että käteni ovat sidotut, jos taas itse väsäilen, tuotoksesta tulee muuten vaan epämääräinen.....

2 kommenttia:

  1. Nämä sinun leiskasi ovat upeita, teet sitten miten vain. Tuo paperikuviksi teettäminen kummallisesti vaan jää, vaikka ne ei edes maksa juuri mitään.

    VastaaPoista
  2. HEi hyvä leiska. Mulla satoja kuvia kaapissa odottaa skräppäystä...jeee. Olen samaa mieltä tuosta ahdistuksesta, hih, ja jämäpaperien käytöstä. Hyvää viikon jatkoa!

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!