Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Harjoittelua ja muutama kissakuva

Heti kun tämä Sweet Pea Stampsin leima (Chibg.Chou Kuik´s: Masked Fairy in Green) kotiutui Purppurataivaasta, ymmärsin haukanneeni aivan liian ison palan. Tähän eivät vielä taitoni riitä, mutta eihän sitä opi kuin harjoittelemalla, joten tämä aamupäivä kuluin värittelyn merkeissä.

Nämä leimat ovat mielestäni todella kiehtovia. Todella kauniita, toisaalta melkein pelottavia... jotain unenomaista satumaailmaa...ja haastetta riittää. Yleensä pyrin ostamaan leimat ajatuksella, että ne olisivat mahdollismman monikäyttöisiä. No nyt on pakko kyllä tunnustaa, etten yhtään tiedä kenelle tällaisen kortin antaisin :).


Väritykset pääosin Distressin musteilla. Kimalletta lisäilin mm. siipiin, mutta eihän ne tuossa näy. Kortin tausta meni "harakoille", eikä siitä sen enempää. En oikein tiedä minkälaisia taustoja tällaisen leiman kanssa kannattaisi tehdä - opetellaan tämäkin asia pikku hiljaa.Tässä vielä muutama kissakuva vappuaatolta!


Meidän pientä vappujuhlijaa piti välillä putsata serpentiineistä, sai itsensä ihan solmuun niillä.


 
Toivotan  kaikille oikein HYVÄÄ VaPpUa!!

7 kommenttia:

 1. Tiedän oikopäältä montakin, jotka riemuiten ottaisivat tuollaisen kortin.
  Ja mikäs se tämä vaalea karvakasa on? Aivan ihana.
  Jotain tällaista aavistelinkin kun vihjailit uudesta perheenjäsenestä. Epäilin sillä olevan neljä jalkaa ja että se on karvainen =DDD
  Onnea uudelle ihanuudelle.

  VastaaPoista
 2. Ihana kisu! Meidän kisu onnistui sotkeutumaan ilmapallon naruun keskellä yötä...onneksi ei käynyt pahemmin.

  VastaaPoista
 3. Kortti on hieno! Ei mikään harjoittelukappale! Hyvin väritys sointuu koko työssä!

  VastaaPoista
 4. Tiitsa, tämä kissaneiti on tyttäreni haaveiden täyttymys ja todellakin ihana pakkaus! Aika karvakasa tästä tuleekin, jos vähänkin vanheempiinsa tulee. Koiran ja kissan yhteiseloon totuttaminen on vielä vaiheessa, mutta eikähän sekin ala sujua ajan kanssa.

  Kirsti kiitos. Ensimmäistä kertaa tein tällä leimalla, eli siten harjoituskappale :), mutta kyllä tässä leimassa on paljon mahdollisuuksia.

  VastaaPoista
 5. Voi Kati... Tämä on niin kaunis. Kyllä ihan varmasti ottajia tällaiselle kortille löytyy. Nämähän kortit käy niin monenlaisille ihmisille. Tykkään. Näihin nyt käy ihan periteiset taustat ei pidä tehdä fantasiaa ;)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvin olet kuvan värittänyt, itse olen vasta todella aloittelija-tasolla noiden leimakuvien kanssa ( keskityn lähinnä niiden haalimiseen :) ) Tosi kauniit värit!

  VastaaPoista
 7. Kiitokset ihanat. Ja Maiju luotan sinuun ja unohdan fantasiataustat, vaikka aika fantasiamaailmassa ajoittain eläkin :).
  Minna tuo leimojen haaliminen on turhankin tuttua, aika kasa löytyy täältäkin vaikka kuinka yrittäisin olla "järkevä", niin aina tupsahtaa eteen joku mikä on ihan pakko saada :D:D. Toisaalta voisihan sitä rahansa huonomminkin käyttää...

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!