Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

lauantai 14. toukokuuta 2011

Rippikortti pojalle

Morjens. Jotain tavattoman kummallista on bloggerissa edelleen, eikä tämä toimi lainkaan normaalisti. Mutta ehkä tämä postaus näkyy hetken, tai sitten ei. Kortteja en ole viime päivinä tehnyt, joten näytille yksi aikaisemmin tehty rippikortti pojalle. Leima on oma, mutta valmistajasta ei mitään tietoa, olisko Whiff on Joyn?? Hyvin simppeli kortti. Onhan tuossa kukkia aika paljon, mutta rippipäivänä se on kait sallittua.


Sairastaessa olen lähinnä väritellyt leimakuvia, korteiksi asti en ole niitä kasannut. Tosin eilen illalla Suomen upeaa jääkiekkopeliä katsellessa tuli tehtyä useampikin kori, mutta niistä postaus myöhemmin. Nyt oikein mukavaa viikonlopun jatkoa!

3 kommenttia:

  1. Aivan upea kortti. Olen itse tekemässä juuri nyt sukulaispojalle rippikorttia ja etsin netistä jelppiä. Tämä sinun korttisi on niin ihastuttava että meinaan tästä ottaa hieman mallia. Lämmin kiitos :)

    VastaaPoista
  2. Aivan upea kortti. Olen itse tekemässä juuri nyt sukulaispojalle rippikorttia ja etsin netistä jelppiä. Tämä sinun korttisi on niin ihastuttava että meinaan tästä ottaa hieman mallia. Lämmin kiitos :)

    VastaaPoista
  3. Aivan upea kortti. Olen itse tekemässä juuri nyt sukulaispojalle rippikorttia ja etsin netistä jelppiä. Tämä sinun korttisi on niin ihastuttava että meinaan tästä ottaa hieman mallia. Lämmin kiitos :)

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!