Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

maanantai 2. toukokuuta 2011

Muutama yksinkertainen ylioppilaskortti

Tässä muutama hyvin yksinkertainen ja pelkistetty ylioppilaskortti. Lähinnä ajattelin, että kävisivät pojille tai tytöille joihin  "krääsät" ei uppoa (onko sellaisia??). Ylioppilaslakki on tuttuja Magnolian leimoja.  Ensimmäinen kortti kaipailee tekstiä, mutta en löytänyt mistään Ylioppilaalle -tekstileimasinta??? Olen aivan varma että olen sellaisenkin joskus hankkinut - kummallista?? Toisaalta minulta on kadoksissa myös yksi Artin lempparileimoista, eli jossain lienee kätkö...

Teen vielä muutaman koristeellisemman version, kunhan ehdin. Nyt polttelee yksi haastekortti näpeissä ja viimeistelen sen ensin.  Hauskaa viikon alkua!

3 kommenttia:

 1. On se hyvä, että kuvaan kortit. Näissä meni ylppärilakkien nauhat uusiksi...miksi ihmeessä tein nuo harmaaksi?? Merkonomipipoja, tupsu vaan puuttuu?!?!?

  VastaaPoista
 2. Hei, olen ihan pihalla blogien kanssa kun kirjoitan työkseni. Nyt ahistaa veljeni nerokkaan pojan ylppärijuhlat. Kun pitäisi olla jotain ikimuistoista ja - itsetehtyä. Jotenkin purouduin täältä gyberviidakosta tälle sivustollesi ja koin sielunsiskoisuutta.

  Haluaisin päästä itsetekemisen meininkiin kun jään osa-aikaeläkkeelle, joten tästäpä on hyvä alkaa. Mielelläni perehtyisin maailmaasi ja rikastaisin mieltäni ja kieltäni ihastuttavilla töilläsi.

  Hyvää yötä, jatkan viriköittämistäni.
  anja.hyvonen*gmail.com

  VastaaPoista
 3. Hyvä Anja,
  Tervetuloa blogien ihanaan ja varsin koukuttavaan maailmaan!!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!