Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

maanantai 16. toukokuuta 2011

Kirjanmerkki

Pikaisesti tein itselleni kirjanmerkin tulevaa reissua varten... Eipä tässä kannata selitellä enempää :D


Kohta kahteen vuoteen en ole tehnyt yhtään leiskaa, mutta nyt parina iltana olen kunnostautunut silläkin saralla. Kun kyse on lasten kuvista niin olen aika arka laittamaan niitä näytille. Miten te muut,laitatteko kuinka paljon kuvia näytille??

3 kommenttia:

 1. Kiva kirjanmerkki!

  Itsekin olen miettinyt tuota lasten kuvien esille laittoa. Olen laittanut silloin tällöin kuvia blogiin, juuri leiskoina. Olen asiasta keskustellut muiden bloggaajien kanssa ja tästä ollaan aika monta mieltä. Itse olen sitä mieltä, että kuvia voi laittaa kunhan ne eivät ole kohdetta nolaavia tai vähäpukeisia...

  Minä en tykkää kasvojen "poistamisesta" kuvista, mieluummin sitten olen laittamatta kokonaan.

  VastaaPoista
 2. Olen kyllä samaa mieltä, jos suttaan kaikista kasvot, ei noista leiskoista saa oikein tolkkua. Tietysti pitää aina miettiä mitä laittaa.

  VastaaPoista
 3. ???? salaisuuksia???? :)

  Eräs äiti kiteytti kerran tuon lasten kuvien julkaisemisen näin, kun kysyin häneltä saako lapsen kuvan julkaista blogissa.
  "Nykyään ei voi koskaan tietää kuka kuvaa, missä kuvaa ja mitä kuvaa. Lapseni käyvät uimarannoilla, mistä voin tietää kuvaako siellä joku ja mihin kuvat päätyvät. Miksi siis kieltäisin."
  Näinhän se on.

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!