Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Poikkeus vahvistaa säännön

Tänään tein muutaman kortin, vieläpä itselleni hyvin epätyypillisiä, eli 3D-kortteja ja kortteja ilman leimakuvaa. Kaikenlisäksi käytin ääriviivatarroja, mitkä eivät myöskään kuulu normaali päivään. Mutta kun näitä on pyydetty, niin onhan se tehtävä. Tässä näytille yksi kortti. Tämä ei ole varsinaisesti mikään 3D-kortti, vaan lähinnä kierrätystä, eli tuo kuva on leikattu jostain vanhasta kortista ja nostettu 3D-tarroilla.


Sitten suuremman innostuksen pariin, eli värittelin toisen Sweet Pea Stampsin Maggien, ja tällä kertaa tuli tehtyä vihreäsilmäinen neitonen. Tästä tuli oikea kesäkeiju :)


Nyt seuraamaan jääkiekkoa!! Jännittää...

5 kommenttia:

 1. Aivan ihanasti väritetty maggie! Kauniit värit ja hienot varjostukset olet saanut tehtyä. Itsekin väritin viikonloppuna ensimmäisen kerran maggien, mutta hakusessa on tuon leimakuvan värittäminen itselläni vielä.

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs rippikortt:)
  Mutta tuo leimakuvan väritys alla, WAU, uskomattoman kaunis!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset teille.
  Tein useammankin 3D-kortin, mutta itse en niihin ihan kauheasti lämpeä. Ihan sieviä ja tiedän että ne ovat monille mieluisia, ja hyvä niin. Jotenkin tuo leimakuvilla leikkiminen ja värittelyn opettelu on itselleni se "must" juttu, ainakintällä hetkellä. Sen verran minussa on tuuliviirin vikaa, että eihän sitä tiedä mihin seuraavaksi hurahdan :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat nämä vihreät silmät ;)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!