Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

torstai 18. elokuuta 2011

Väriä harmauteen

Täällä sataa ja sain tarpeekseni harmaudesta. Itse kaipaan väriterapiaa kipeästi ja juuri siitä syystä siirrytään edellisen kortin herkistä tunnelmista vähän vähemmän herkkiin fiilistelyihin.

Leimakuvan olen joskus saanut, eikä se kestänyt oikein minkäänlaista värittelyä, mutta eipä se tässä haittaa. Kimallukset ja glossy ei tässä oikeen näy, mutta niitäkin on lisätty. Kortti luonnosteltu yhden haasteen pohjalta (meni sitten pupu pöksyyn, enkä lähettänyt tätä mihinkään - se on tuo lontoonkieli mikä ujostuttaa). No aikas pirteä lopputulos kuitenkin, ja kortin saajakin taitaa olla jo tiedossa.


Meillä vaan odottelu jatkuu...kiitokset vielä kaikille ihanille tsemppareille, on ollut todella mukavaa lukea kannustavia viestejänne!

4 kommenttia:

 1. Mitä mitä mitä?! Kui et uskaltanut laittaa tätä IHANA korttia haasteeseen??? Rohkeasti vaan, muukin maailmaa pääsee nauttimaan sun loistavista kortteista!!!
  Tämähän piristäisi kukatahansa =D Aivan huippu hauska ja ihana!

  VastaaPoista
 2. Voi Sara, kiitos. Mutta mä taidan olla vielä liian vihree tuonne maailman blogeihin... kyllä mä sitten joskus

  VastaaPoista
 3. onpa ihana iloisen raikas kortti!!! =)

  ja ilman muuta ilmoitat tän haasteeseen mukaan...!!!! ehdottomasti!!! oot meinaan niin huiman taitava kortteilija että kannattaa!!! =)
  jos lontoo-apuja kaipaat niin voin yrittää auttaa.. =)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!