Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

maanantai 22. elokuuta 2011

Pikkuhiljaa käynnistellään...

Nimittäin jouluaskareet. Jos kerrankin ehtisin tekemään jotain AJOISSA! Todennäköisyys taistelee tätä vastaan, mutta yritetään saada EDES JOTAIN aikaiseksi.

Tänään esittelyvuorossa Maze eli pieni taiteltu kirjanen. Loistavan ohjevideon tämän kirjasen tekoon löydät täältä eli Amalian Askarteluista.

Kirja on helppo ja varsin nopea tehdä (joko olette huomanneet, että teen VAIN helppoja projekteja ;) )


Kokoa tällä kirjasella on 8x8 cm, sisäsivut siis 7,5 x 7,5 cm. Pöydällä odottaa koristelua vastaava kirjanen kokoa 8x10,5 (sivut 7,5 x 10). Tämän isomman kokoisen kirjasen järkeilyyn tarvittiin mieheni loogista ajattelukykyä (minulla ei sellaista ole), mutta nyt sujuu jo hyvin :)

Näitä sitten tehtaillaan erilaisia ja eri tarkoituksiin. Kirjasiin voi laittaa sisälle kuvia, värssyjä -no oikeastaan mitä vain. Oikein mukavia pikkulahjoja, tykkään!!

Perhe alkaa kotiutua, joten taidan keittää päiväkaffet. Iltasella täytyy vielä yrittää nipistää hieman aikaa askarteluille, jos johonkin haasteeseen ehtisi vielä tehdä jotain..... Mukavaa maanantaita!

4 kommenttia:

 1. Ai siis helppo? No en ihan vielä usko kun minulle pitää aina kaikki rautalangasta vääntää:) Olen kyllä huomannut jotain Amalialla jo aikaisemminkin, pitääpä kurkata jos osais--siis pitää pysyä mitois kun ei ole miestä mistä lainais loogiikkaa?
  Hienot nämä kuitenkin ovat! Jos helppoja niin niitähän syntyy sitten kuin sieniä satehella:))
  Uusia odotellessa:)

  VastaaPoista
 2. Hilkka, helppoa on kuin heinän teko, usko pois. Ja jos haluat tehdä joskus tuon isomman niin voin laittaa kuvan miten se leikataan (tai lähettää miehen postiste lainaan ;D)

  VastaaPoista
 3. Löysin blogisi KK-sivuston kautta. Täällä on ihania juttuja, jään todellakin seuraamaan!

  VastaaPoista
 4. Hei Minttu, lämmin kiitos vierailustasi. Kiva jos täältä löytyy jotain katseltavaa, yritys on ainakin kova :)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!