Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Vaihteeksi skräppäystä

Vaihteeksi on tullut tehtyä muutakin kuin kortteja. Työn alla on useampiakin leiskoja ja muutamia kirjasia. Skräppäyksestä tykkään todella paljon, mutta sen verran noviisi olen, että oma tyyli on vielä täysin hakusessa. Ideoita kyllä riittää, mutta toteutus onkin sitten eri juttu.

Katselin laatikon pohjalla olleita vanhoja kuvia ja valkkasin muutamia työn alle. Tällaisen leiskan sain aikaiseksi tällä kertaa. Leiskassa esiintyvältä "uhrilta" on kysytty, ja saatu lupa leiskan julkaisemiseen.

Kokemattomuuteni näkyy, mutta tykkään tästä silti. Leiskasta puuttuu vielä tekstit, mutta lisäilen ne sitten myöhemmin.


Ja pakko on vielä suurentaa tuo ihana poseeraus :)


Paperit on DCWV:n Green Stack -paperikosta. Kukat, nuo palleroviivat ja valkoiset kirjaimet leikkasin cuttiksella (kaikki kuuluivat aakkosstanssisettiin). Mustat kirjaimet ovat tarroja.

Vielä olis viikko lomaa edessä. Maanantaina saamme (toivottavasti) myös vastauksia pikkukisan tilanteeseen. Heippa huomiseen!

5 kommenttia:

 1. Tämähän on aivan ihana!! Itse kun en vielä ole saanut aikaan sitä ensimmäistäkään vaikka tavaraa on jemmassa iso kasa...jos lie viel tallella:))

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! Kiva poseeraus ja iloinen malli =) Nämä leiskat ovat tosi arvokkaita muistoja,ehkä minäkin kohta aloitan kun kuvat ovat vain jossain unohdettuna...:/

  VastaaPoista
 3. Kiva leiska. Mutta kysynkin nyt tuosta "ammattisanastosta", että tarkoittaako tuo leiska yhtä skräpättyä sivua? Olen tehnyt vanhimmasta tyttärestäni skräppikirjaa monen vuoden ajan pikkuhiljaa, ja olen tehnyt sitä sellaiseen isoon kartonkisivuiseen valokuvaalbummiin. Jos tuo leiska on irtosivu, niin kuinka sen kiinnität/laitat johonkin kirjaan/kaunsioon??? tahtoo tietää 8)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset taas.
  Ja sitten noviisi yrittää vastata: Anitta, leiskahan tulee sanasta layout ja periaatteessa se tarkoittanee asettelua tai sitä kokonaisuutta (ääh, en sitten osaa selittää) , mutta yleisesti yhdestä skräppisivusta puhutaan nimellä leiska (tai sitten täällä on taas ymmärretty väärin ;)).

  Itse teen sivut yleensä 30,5x30,5 cm skräppipaperille ja minulla on tosiaan erilaisia skräppikansioita joissa on valmiina muovitaskut joihin sivut sujautetaan. Omat kansioni olen löytänyt -mistä lie alelaarista- ja niissä on ruuvimekanismi, eli sivuja on kätevä lisäillä, eikä kiinnitysmekanismi näy.
  Kansiot on mielestäni käteviä, koska sivuja voi lisätä tarpeen mukaan ja toisaalta irtosivua on helpompi työstää. Irtosivuja/muovitaskuja myydään (löytyy ihan kirjakaupoista ja Tiimaristakin) ja toki kansioissa on valmiina sivuja. Joissain on myös skräppipapereita valmiina. Noita skräppikansioita on myös eri kokoisia, taitaa vaan olla yleisin tuo 12".

  Tästä sepustuksesta ei varmaankaan saa mitään selvää, mutta laitan vaikka kuvan kansiosta jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 5. Kiitti. Kyllä ymmärsin. Juu noita skräppipapereita mä käytän myös paljon kortteilussa... Totta juu irtosivuja on varmasti paljon helpompi työstää. 8)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!