Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Bling, bling: Synttärikortti kummitytölle

Kestättekö vielä yhden telttakortin?!?! Kummitytöllä oli eilen synttärit ja tässä onnittelukortti.Kuvasin kortin illan hämärässä, joten värit näyttävät vähintääkin kummalliselta, pahoittelut. Väritykset Promarkereilla ja leimakuva on The Greeting Farmin tytsykkä. Nuo kimalteiset numerot on ihan vaan leikattu kartongista, päälle glossya sekä glitteriä.


Ja saman kortti takaa


Huomenissa lähdemme mieheni ja muutaman ystävän kanssa viettämään hetki sitten mennyttä 15 v. hääpäivää Tallinnan Vanhaan kaupunkiin. Aivan ihastuttavasta vanhasta hotellista varattu huone ja Raatihuoneen torille vain aivan pieni matka. Lapset jäävät mummon ja elukoiden kanssa kotivahdiksi.

Taitaa olla pakko kävästä myös Karnaluksissa... Onkohan Tallinnassa muuten mitään kivaa askartelukauppaa???

Heippa hetkeksi.

2 kommenttia:

  1. Tutustuin juuri blogiisi, ja se on ihan mahtava!
    Valtavasti upeita kortteja,ryhdyin heti lukijaksi=)

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi, minustakin tuli juuri vakivierailija :) Kovasti haluaisin kuulla, että mitä kivaa korttiaskartelijalle löysit Karnaluks:sta.Olen itse matkalla sinne nyt perjantaina.Olen siellä usamman kerran käynyt mutta ostiskellut vain helmitöihin tarvikkeita mutta nyt yritän mennä korttiaskartelijan silmin tällä kertaa.Tosin olen niin tuore korttiaskartelija, että en oikein tiedä, että mitä kaikkea sieltä tähän harrastukseen sopivaa sieltä löytyy eli siksi kovasti odotan sinun "raporttia" reissusta :)

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!