Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Jonkin sortin apinointia: Tuunattu kalenteri

Vierailin hetki sitten Pammun blogissa täällä ja ihailin hänen tuunaamaansa kalenteria. Apinointitauti iski ja pakko oli itsekin kokeilla. Olen koristellut kalentereita viimeksi joskus teini-iässä...
Ostin sopivasti pari viikkoa sitten ihan tavallisen tylsän mustan peruskalenterin mikä joutui/pääsi nyt käsittelyyn. Tässä kuvia sähläämisen jälkeen. Ehkä tämä sopisi paremmin lapselle tai teinille, mutta minun laukussa se kuitenkin jatkossa matkustaa, tykkään tästä lopputuloksesta kovasti paljon!!!

Kaikki paperit ovat DCWV:n The Green Stack paperikosta. Kirjaimet ja numerot leikkasin cuttiksella provo craftin aakkosstansseilla. Tuo "pallukka" mikä näkyy yläreunassa on tehty kirjanmerkin tyyliin, on vain minikokoinen ja tarkoitukseni on pitää se aina kuluvan viikon kohdalla.


Laitoin paperit kalenterin sisä- ja ulkokansiin molemmin puolin. Takakannen sisäpuolelle tein myös taskun kaikenlaisia lappusia varten. Laitoin taskuun myös pari tähtiklemmaria varmuuden varalle.


Huvin vuoksi, tein vielä tagin tuohon taskuun. Voi sitten heittää tarvittaessa johonkin tärkeään kohtaan, tai sitten pidän sitä muuten vaan kirjanmerkkinä. Tuossa tagissakin on vielä tasku, jos vaikka tulee pakottava tarve tunkea joku lappunen sinne :)


Ja tässä vielä kalenteri "kaikilla mausteilla". Juu, tuo kynidea on lainattu suoraan Pammulta. Sopivaa kynää ei vaan tähän hätään ollut.


Tätä oli todella mukavaa tehdä ja kummasti häipyi tämän päivän känkkäränkkä. Olen hepuloinut toimimattoman kännykän kanssa ja kiukku vaan lisääntyi kun en saanutkaan uutta puhelinta (oli loppu). Inhottavaa huomata miten riippuvaiseksi olen tullut moisesta rakkineesta.

Seuraavaksi pitäisi palata kiltisti kortteilun pariin. Olisi ihan pakko saada aikaiseksi muutama kortti. Toisaalta, pöydällä polttelee pari muistivihkoa, mitkä ihan huutavat tuunausta...

Mukavaa lauantai-iltaa!!

6 kommenttia:

 1. Hieno, tuunaus, ihan sun näköinen ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Kiva jos oon ollut inspiraationa ;)

  VastaaPoista
 3. mahtavasti tuunattu kalenteri!! =)

  VastaaPoista
 4. Hieno tuunaus, tosi makea luomus tuli:))Minähän voisin tehdä saman tuolle omalle Op:n kalenterille kun se on AINA samannäköinen:(

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!