Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kakskyt ja risat...joopa joo

Mukavaa viikonlopun alkua juuri Sinulle!

Mitään uusia kortteja en ole ehtinyt kuvata, joten esittelen vähän vanhempaa tuotantoa, ja kyse taas silpputehtaan tuotannosta. Leimakuvana reipas Artin mamma ja värittelyt taas sekatekniikalla. Jouduin muuten tilaamaan uuden Maude-leiman kun edellisen olen arkistoinut johonkin - ei löytynyt vaikka käänsin koko askartelunurkkauksen ylösalaisin. Tämä kertonee jotain tavarapaljoudesta...

Aika raisulta näyttää tuon mustan paperin ja noiden hempeiden kontrasti, mutta oli ihan harkittu veto tähän kyseiseen korttiin.


Tänään on ollut varsin mielenkiintoinen päivä. Tapasin vanhoja työkavereita ihanan kahvitteluhetken merkeissä ja sen jälkeen menin leikkaamaan pitkät hiukseni aikas hirveän paljon lyhyemmiksi. Apua, aika oudolta tuntuu, mutta uskottelen itselleni että vaihtelu todella virkistää :D. Kait nuo joskus kasvavat takaisin. Tällaista se on kun muutoksen tuulet alkavat puhaltamaan, vai joko se näin varhaisessa vaiheessa pukkaa 40-kympin kriisiä - eiih, siihen on vielä mooooonta vuotta.

2 kommenttia:

  1. Mielettömän ihana kokonaisuus. Pastellisävyt ja musta kehystys tekee kortistasi varsin mielenkiintoisen, mä tykkään! Maude on kyllä sellanen Artin leimasin, mihin ei kyllästy koskaan.
    Nyt kun uuden tilasit, niin kyllä se vanha jostain yks kaks esiin putkahtaa:)
    Niin ja mukavaa viikonloppua sinullekkin.

    VastaaPoista
  2. Hauskan ihana kortti. Kaunis väritys ja hienot värit.

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!