Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Jatketaan täydellisillä naisilla

Vielä yksi telttakortti näytille. Tässä kortissa olen käyttänyt myös DCWV:n papereita. Täydellistä naista kuvaa tällä kertaa Artin lady. Väritykset Promarkereilla, muutoinhan kyseessä on puettu leimakuva. Hieman kimallusta lisäilin ladyn kenkiin ja korviksiin. Pidän tästä punaisesta kortista aikas paljon itsekin.

Pyöritellään kortti taas ympäri. Eli edestä

Sivulta

Ja takaa.

Mietin miten muuta ovat ratkaisseet tuon onnittelutekstin sijoittamisen (siis minhin tulee antajan nimi/onnittelu) näissä korteissa. Itse sijoitan ne tuohon takakanteen.

Sitten muuta höpinää. Eilen ahkeroin metsässä jokusen tunnin ja saaliina n. 5 litraa ihania puhtaita ja isoja vadelmia. Nyt olisi hirmu vimma päästä takaisin metsään koska marjoja on valtavasti. Näyttää vaan pahasti siltä, että kohta tulee vettä... Taidankin tyytyä tekemään vadelma/mustikkavispipuuroa ja herkutella sillä.

Mukavaa päivänjatkoa!

5 kommenttia:

 1. tosi kiva korttimalli ja ihan mielettömän upea toteutus :) mun mielestä tuo takasivu tuntuisi kanssa tosi loogiselta paikalta noille onnitteluille. jos kortti on vaikka jossain juhlissa esillä korttipöydässä, niin ei sitten tarvitse ruveta "etsimään" että keneltäs kortti on yms :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihan mielettömän ihania kortteja sulla täällä! Wau, missäs piilossa tämä blogi on ollut! :D
  Tänne tulen vielä monta kertaa:)
  Minä olen muuten skorpioni, joten rauhallisuus taitaa olla tähän osoitteeseen toivottua:)

  VastaaPoista
 3. Taidokkaasti toteutettu kortti:) Takakanteen minäkin toivotukset laittaisin.
  Ai sä olet jo kypsiä vadelmia löytänyt, meilläpäin ne ovat vielä ihan raakoja :(
  No, mustikkametsässä olen sitäkin ahkerammin viipyillyt, "saalistakin" tullut ihan mukavasti.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset. Anna: Tuo korttimalli on kyllä tosi kiva ja aika nopeakin tehdä. Kyllä tuo takasivu taitaa olla se oikea paikka, ja toisaalta jos etupuoli tuntuu liian "räikeältä", niin aina voi laittaa näytille takapuolen :D:D
  Viipula: Kiva että löysit tänne, olet lämpimästi tervetullut!
  Maaret: Osa vadelmista on tosiaan raakoja, mutta osa on jo ylikypsiä, aika epätasaisesti ovat kypsyneet. Mutta ihanan puhtaita ja komeita ihan nuo metsävadelmat. Mustikat on meilläkin jo pakkasessa :D

  VastaaPoista
 5. Hih, minäkin löysin juuri tänne Tiiku-Iitan sivuilta, ihmettelen kans missä tämä blogi on piileskellyt on niin ihastuttavia kortteja että heti lukijaksi ryhdyn:))

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!