Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Kesäiloa väripläjäyksen myötä

Tässä kortissa eivät päde sitten mitään väriopit, silmiin voi sattua kun tätä katselee, mutta minulla oli oikein hauskaa :D:D.

Kyseessähän on telt card eli telttakortti. Malliin idean nappasin ihanaiselta Jahnukaiselta (blogista Niitä näitä tekeleitä) ja sitten vain googletin tend card niin johan löytyi vinkkiä lisää. Toisin kun Jahnukaisen todella tyylikäs kortti, niin tämä on vain hauska (toivottavasti teistäkin). Artin leimakuvallahan tässä taas mennään.


Ja näkymä sivusta. Tässä näkyy vähän uimarenkaassa tuota Glossyakin.


Totesin tämän korttimallin oikein hauskaksi ja teen näitä kyllä lisääkin. Tosin ehkä vähän hillitympiä versioita. Nyt jätän verkkokalvonne hetkeksi rauhaan ja poistun maistelemaan mustikkapullaa, joka tosin hieman kärähti tässä bloggailun ohessa.

5 kommenttia:

 1. Lomalaisen tunnelmin :) Olet kyllä ahkera lomalainen, remonttia, siivousta, tuoretta pullaa, kortteja,ties mitä vielä =DDD

  VastaaPoista
 2. Juu, nyt on aikaa tehdä kaikkea sitä mitä töissä käydessä ei jaksa/ehdi. Olen joka päivä leiponut jotain, ja mustikatkin ovat jo pakkasessa. Perhe tykkää ja minä kanssa :D

  VastaaPoista
 3. Aivan sika hieno kortti. Tykkään itse tästä kuvasta paljon, on hauska. Laitan lomalle lähtiessä pukukaapin oveen tällaisen kuvan töissä.
  Ja ihana tämä blogi kaiken kaikkiaan.

  VastaaPoista
 4. Anitta tervetuloa!!
  Minulla on työhuoneen oven vieressä magneettitaulu, ja tietty tuo Artin mamma jäi ovea koristamaan kun lähdin lomalle (tein sellaisen jääkaappimagneetin tapaisen version).

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!