Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

maanantai 5. syyskuuta 2011

Jotain vanhempaa tuotantoa

Tervehdys, näin se on taas polkaistu viikko käyntiin. Itselläni varsin vauhdikkaasti - olen onnistunut tänään rikkomaan jo pari lasiastiaa. Saa nähdä mikä on päivän saldo, jos jatkan tätä tahtia :D.

Tänään näytille jo aiemmin tehty ihan perus 3D-kortti. Tämän yksinkertaisemmaksi ei kortteilu voi enää mennä. Kuten olen aiemmin maininnutkin 3D-kortit eivät kuulu omiin suosikkeihin. Kuitenkin todella monet pitävät näistä ja näitä myös kysytään jatkuvasti. Tokihan minä sitten teen. Jos ihmettelet tämän kortin keskeneräisyyttä, niin tuo keskellä oleva valkoinen kuvio odottaa saajan tietoja (en tiedä vielä tuleeko onnittelu vai luku??). Vähän jotain vingetunnelmaa yritin tähän haeskella.


Lystikästä viikon alkua juuri Sinulle!

5 kommenttia:

 1. Sirpaleet tietävät onnea;) Tai sitten kaipaat uusia astioita.
  Kortti on kuitenkin tyylikäs ja kaunis. Tuon ojentaa mieluusti ihan kelle vaan.

  VastaaPoista
 2. On kyllä nätti ja tyylikäs kortti! En ole itse tehnyt kertaakaan 3D korttia,kun olen jämähtänyt samaan tyyliin =)
  Mukava viikon alkua sinullekin!!!
  PS.Et sinä tarvitse mitään rakentava kritiikkiä kun olet aina tehnyt tosi kauniita kortteja!!! Päinvastoin lisää rohkeuta vaan esim. osallistumaan myös ulkomaiden challengiin ;)) Kyllä kyllä!

  VastaaPoista
 3. Oi mikä ihanuus. En yleensä näistä 3D korteista välitä, kun niitä tuli joitakin vuosia tehtyä kyllin kyllin kyllästymiseen saakka, mutta tämä on kyllä tyylikäs!

  VastaaPoista
 4. tosi kaunis tyylikäs kortti!! =)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset taas teille ihanat kaverit. Ja Tiitsa: kaipaan todella uusia astioitakin, mutta toisen astian rikoin töissä ja sekin minkä rikoin kotona ei ollut vaihtotarpeessa. Jos sitä onnea sitten tulisi...

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!