Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

perjantai 2. syyskuuta 2011

Keijukortti

Tarkoituksena oli tehdä onnittelukortti 13-vuotiaalle neitoselle. Aikas haastavaa. Tein pari erilaista vaihtoehtoa ja tässä ensimmäinen.
Leimakuva on aivan ihana Sweet Pea Stampsin "Maggie" keiju. Värittelin tämän varmaankin aikoinaan sekatekniikalla. Kimalletta ja glossya lisäilty runsain käsin, mutta nehän eivät kuvauksissani näy. Kortissa käytin cuttiksen kohokansioita, Spellbindersin stansseja sekä Marianne Designin lehtistanssia.

En oikein itse tiedä pidänkö tästä lopputuloksesta vai en, mutta sehän ei ole mitään uutta :D. Nuo kukkaset ovat varmaan vähän liikaa, olisi ehkä pitänyt laittaa ihan vaaleita valmiskukkia, niin lopputulos olisi ollut vähän tyylikkäämpi...Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille! Minäkin selvisin hammaslääkäristä ihan onnellisesti ja viisaudenhammaskin vielä tallella :)

3 kommenttia:

 1. Siis wau! Miten niin et tiedä pidätkö tästä?! korttihan on kiun unelma!Ja se kaunis keltainen kukka sopii tosi hyvin kuvan värien kanssa! Aivan loistava!
  Hyvää viikonloppua sinulle =)

  VastaaPoista
 2. Siis, aivan mahtava väritys tällä keijulla, näyttää niin hyvältä:))Kyllä minustakin nuo keltaiset kukat sopivat hiuksien ja huulten väriin tosi hyvin:))

  VastaaPoista
 3. Upea kortti. tuo stanssattu kehys tuo vielä herkkyyttä lisää kuvaan , ihana !

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!