Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kokeiluja: Kortti kaikilla "herkuilla"

Ihan alkuun. Minä en tee tällaisia kortteja, mutta poikkeus vahvistakoon säännön. Minun oli tarkoitus eilen illalla tehdä pienelle pojalle kortti, mutta näin ne suunnitelmat muuttuvat...
Minulla on ollut tämä Sweet Pea Stampsin upea leima jo puolisen vuotta, mutta ensimmäistäkään korttia en ole tällä tehnyt, joten jo oli aikakin. Pidän näistä mystisistä leimakuvista, pulmana on ollut vain tuo taustojen teko. En oikein ole tiennyt minkälaisia taustoja näille neidoille tekisi. Sain tästä kortista ehkä ideaa tulevaan.

Tässä kortissa olen käyttänyt tapojeni vastaisesti hyvin paljon kukkia. Lisäksi käytin mm. kangasta, akryylimaaleja, sticless diamondia, glossya, hilettä, glitterikynää, Spellbindersin stanssia ja tietysti Distressin musteita. Taustapaperina Cansonin 300 g akvarellipaperi, minkä kohokuvioin cuttiksen kohokuviokansiolla.


Tätä korttia oli kyllä oikein hauskaa tehdä. Kimalteiden ja maalejen kanssa tuli sotkettua sen verran, että kimaltelen edelleen :D. Kuva on otettu eilen iltahämärissä, joten kimalteet eivät kovin hyvin näy. Lopputuloksenkiin olen ihmeen tyytyväinen, vaikka eihän tämä näytä yhtään minun kortiltani. Tosin sen verran noviisi olen näissä korttihommissa, että mitään omaa tyyliä ei vielä taida edes olla. Haetaan nyt sitten niitä rajoja.

Aurinkoista sunnuntaita Sinulle!!

5 kommenttia:

 1. Oioioi! Tosi ihanan herkkä kokonaisuus! Minäkin tykkää tuosta kuvasta, se on vaan niin kaunis!
  Mahtava kukkarykelmä=)

  VastaaPoista
 2. Juu juu, tiedetään, sinä et tee, mutta teet kummiskii :)
  Tykkään tästä, se on erilaista Katia, mutta todella kaunis. Suosittelen tekemään lisääkin, vaikka et ....;)

  VastaaPoista
 3. Ha-haa, sä taidat Tiitsa tuntea mut liian hyvin ;). No, olihan noilla maaleilla kiva "sotkea" ja jäi vähän sellainen kutina että näitä vois tehdä lisää. Miespuolinen kyllä vähän naureskeli mun toiminnalle, sen verran hilettä ja kiillettä löytyi emännästä - meitin rouva loistaa...

  VastaaPoista
 4. Saralle piti vielä sanoa, että olet kyllä aivan ihana ja piristät päivääni kommenteillasi. Otan mielelläni vastaan myös rakentavaa kritiikkiä/opastusta ;)

  VastaaPoista
 5. WAU!! Tämähän on U-P-E-A ;-) Aivan ihana tuo kukkarykelmä, lisää vaan tällaisia, kiitos:)))

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!