Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

tiistai 27. syyskuuta 2011

Vähän erilainen kortti-idea; lompakkokortti

Olen vieraillut varsin ahkerasti StampArticin sivuilla ihailemassa milloin mitäkin ja kokeillutkin olen jo useampia heidän ideoitaan. Tällä kertaa sain vaikutteita tästä ideasta. Oma versioni on tässä vielä vähän kesken (eli mahdollisia kukkasia ja tekstejä vailla), mutta lisäilen ne sitten kun tiedän saajan. Ohjeessa tehty kortti muistuttaa todella paljon oikeaa lompakkoa ja kokeilin myös sellaista versiota. Totesin kuitenkin, että haluan säilyttää tietyn korttimaisuuden. Mielestäni tämä on oikein hyvä idea, etenkin jos antaa lahjaksi rahaa tai lahjakortin.


Tässä yritän vähän raottaa ideaa ;).


Sateisen aamun jälkeen tuli aivan upea syysilma, joten pyykkikone laulaa urakalla. Toivottavasti tekin saatte nauttia ihanasta ilmasta!

4 kommenttia:

 1. Onpas söpö! Hyvää idea tosiaan, ja kiva design! Jäin ihastelemaan näitä sinun käyttämäsi papereita... aivan upeita!!!
  Ei jää kaipailemaan kukkia kun on niin kaunis =)

  VastaaPoista
 2. Tuo paperi on tosiaan kaunista, tosin ohutta. Tuossa paperikossa oli "vain" 360 305x305 paperiarkkia ja oikein kauniita vielä ;), ehkä hetkeksi riittää

  VastaaPoista
 3. Upea idea ja toteutus. Millä ihmeen ajalla sä oikein näitä teet???

  VastaaPoista
 4. Yleensä yöllä tai vähintäänkin myöhään iltasella :D. Kohta tämä näpertely varmasti vähenee kun aloitan toisen työn, mutta siihen asti ollaan tuotteliaita...

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!