Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

maanantai 26. syyskuuta 2011

Viikonlopun juhlintaa

Tässä näytille tekemäni hyvin simppeli autokortti tyttärelleni. Veera rakastaa Italiaa ja autoja (etenkin Ferrarit mieleen). Näistä lähtökohdista syntyi tämä kortti.

Ferrari-leima Leimailutaivaan ostoksia (Papermanian Nostalgia Classic Cars setistä). Italian lipun värit taustalle eikä oikeastaan mitään koristeita. Sisällä Kraftin Kimmien mainio neito ja vähän "sisäpiirin tekstiä". Todella haasteellinen väritettävä tuo auto, mutta kun Ferrarin PITÄÄ olla punainen, no lopputulos ei ole kummonen. Lähes koko auto on saanut glossyn pintaan.Yritin näperrellä synttäreille myös tällaisia marsipaaniruusuja.


Ja koska minä olen minä, niin kermaa tuli varattua liian vähän ja kakku jäi sitten pursottelematta, läiskin vain kermaa ympäriinsä ;). Kakussa täytteenä mansikkamoussea. Lopputuloksena aika epämääräinen "läjä", mutta ihan hyvää tuo silti oli.


Vielä yksi kuva (jaksaa jaksaa :D), eli tässä mielestäni yksi maailman parhaista hyytelökakuista. Kakussa ei ole tuorejuustoa tms. tavanomaista vaan piimää, mutta maku on siis loistava. Kuva otettu ennen lopullista koristelua, mutta tuli KIIRE... Jos joku kiinnostuu voin laitella ohjetta. Tein juhliin myös katkarapu-kylmäsavulohihyytelö joka on myös tosi namia ;)


Tässä tämä maanantain megapostaus. Tyttäreni kiittää kaikkia onnittelijoita! Palaillaan taas.

1 kommentti:

  1. Hih! Ihana tuo neito sisäsivulla =D Ja kiva kokonaisuus!!! Loistavasti se autonväritys meni!
    Ja waude mitkät kakut... ei olisi pitänyt katsoa!!!!
    Niin herkulliselta näyttää =P Kuolaa valuu =D

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!