Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

maanantai 19. syyskuuta 2011

P*askarteluhaaste #108 -Tehosteaineet

Takana on oikein mielenkiintoinen ja vauhdikas viikonloppu Leimalutaivaan sekä pojan sählyturnauksen myötä. Tuntuu kyllä ettei viikonloppua ollutkaan... No mutta asiaan.

P*askarteluhaasteena oli tällä kertaa tehosteaineet. Itse olen vasta opettelemassa tätä mielenkiintoista "tehostemaailmaa". Leimailutaivaasta ostin mm. mitä-lie-lumiainemössöä (;D) Klemmarikellarista ja tässä pääsin sitä sopivasti testailemaan. Tässä rasiassa käytin lisäksi tehosteena Diamond Sticklesiä, kultaista akryylimaalia ja deco-kynttilähiekkaa. Saattoi tuonne jotain muutakin sujahtaa :D. Luonnollisesti papereiden reunat on ressattu ja tuputeltu Distressin musteilla. Tämän rasian kuvaus tuotti tuskaa... haluan kesän ja päivänvalon takaisin!!


Niin, ja tein siis tuollaisen perusrasian omin pikku kätösin Fabrianon paperista (myöskin Leimailutaivaan ostoksia). Taustalla oleva stanssattu sydän on myöskin -yllätys,yllätys- uusi hankinta ja oikein hyvin toimii!


Huomenissa näytille toinen rasia, minkä innostuin eilen illalla väsäämään. Mutta nyt oikein mukavaa alkuviikkoa Sinulle ja heippa huomiseen.

8 kommenttia:

 1. Uskomattoman kaunis rasia, upeasti olet tehosteaineita käyttänyt :)

  VastaaPoista
 2. Upeaa työtä jälleen. Olet kyllä uskomaton tehopakkaus. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän kaunis!Niin ihana värimaailma ja upeaa tehosteaineiden käyttöä.TYKKÄÄN:)

  VastaaPoista
 4. Vautsi!!! Mielettömän hieno rasia,ja ihana vintage tunnelma! Kuva on tosi suloinen ja muutenkin kaikki kohdallaan, aivan super hieno!!!

  VastaaPoista
 5. ihana rasia!! UPEA kokonaisuus!! =)

  VastaaPoista
 6. Tosiaan uskomattoman hieno rasia. Värimaailma on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 7. No isot kiitokset teille. Tästä tuli kyllä omaan makuunkin ihan mieluinen. Ja oli oikein hauskaa "sotata" noilla tehosteilla. Kiitos p*askarteluhaasteen, että tällaiseenkin ryhdyin.

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!